Autobedrijf T. van Rijn

Auto

Voor onderhoud aan uw personenauto, bedrijfsauto, camper, etc.
Autobedrijf T. van Rijn

Bij Autobedrijf T. van Rijn kunt u terecht voor onderhoud aan uw personenauto, bedrijfsauto, camper, oldtimer, truck, caravan en nog veel meer. Wij zijn een erkend APK keuringsstation (APK I en II) voor personenauto's, campers, bedrijfsauto's en trucks, ook hebben wij altijd diverse betrouwbare occasions op voorraad van elk bouwjaar en voor ieders portemonnee.

Met ons bedrijf hechten wij veel waarde aan het begrip 'service'. Dit vinden wij heel belangrijk en we hebben dan ook als motto 'als er een probleem is, is er ook een oplossing'. Een eigen pechhulp service en de inzet van leenauto's is hiervan een logisch vervolg. Verder hebben wij een eigen haal- en brengservice, airco service, autoruit service, banden service (o.a. winter en zomer) en schadeherstel.

Occasions

Wij hebben een constante voorraad van diverse merken occasions van uitstekende kwaliteit in meerdere prijsklassen. De volgende auto koopt u bij ons.

Onderhoud

T. van Rijn is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud aan elk merk auto. We hebben vakbekwaam personeel en werken met de modernste apparatuur.

Inkoop

U wilt van uw auto af? Wij zijn op zoek naar gebruikte auto’s. Vul hier uw gegevens en binnen 24 uur krijgt u van ons een bod.

Banden

Bij T. van Rijn kunt u terecht voor alle soorten en maten banden voor elk merk auto. De volgende band koopt u bij ons.

Ophaalservice

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw auto af te halen en/of te brengen naar elke willekeurige locatie in binnen- en buitenland. Wij beschikken daarvoor over verschillende geschikte voertuigen.

Cleaning

Poetsen, dat is wat we ook doen bij Autobedrijf T. van Rijn. En dat doen we goed, al zeggen we het zelf. We reinigen het interieur en exterieur van uw auto, camper, truck of bijzonder object.

Showroom

Telefoon
035-6560429
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 en Za 9.00-15.00 uur

Werkplaats

Telefoon
035-6562253
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 uur