Autobedrijf T. van Rijn

Camper

Voor onderhoud en reparatie aan uw camper
Camper reparatie en onderhoud - Autobedrijf T. van Rijn

Bij Autobedrijf T. van Rijn kunt u terecht voor onderhoud aan uw camper of caravan. Wij zijn een erkend APK keuringsstation (APK I en II) voor campers en caravans ook hebben wij altijd diverse betrouwbare occasions op voorraad van elk bouwjaar en in iedere prijsklasse.

Ook hebben wij ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en boilers voor een camper en caravan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor camper of caravan, neem dan contact met ons op.

Met ons bedrijf hechten wij veel waarde aan het begrip 'service'. Dit vinden wij heel belangrijk en we hebben dan ook als motto 'als er een probleem is, is er ook een oplossing'. Een eigen pechhulp service en de inzet van leenauto's is hiervan een logisch vervolg. Verder hebben wij een eigen haal- en brengservice, airco service, autoruit service, banden service (o.a. winter en zomer) en schadeherstel.

Occasions

Wij hebben een constante voorraad van diverse merken occasions van uitstekende kwaliteit in meerdere prijsklassen. De volgende camper koopt u bij ons

Onderhoud

T. van Rijn is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud aan elk merk camper. We hebben vakbekwaam personeel en werken met de modernste apparatuur.

Reparatie

Bij schade aan uw camper of caravan kunt u bij ons terecht. Onze schadeherstellers maken het weer als nieuw.

Ophaalservice

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw camper of caravan af te halen en/of te brengen naar elke willekeurige locatie in binnen- en buitenland. Wij beschikken daarvoor over verschillende geschikte voertuigen.

Cleaning

Poetsen, dat is wat we ook doen bij Autobedrijf T. van Rijn. En dat doen we goed, al zeggen we het zelf. Rij maar eens langs, we helpen u graag verder. We reinigen het interieur en exterieur van uw camper of caravan.

Showroom

Telefoon
035-6560429
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 en Za 9.00-15.00 uur

Werkplaats

Telefoon
035-6562253
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 uur