Autobedrijf T. van Rijn

Onderhoud auto

Bij Autobedrijf T. van Rijn bent u altijd aan het juiste adres voor onderhoud aan alle merken auto's
Onderhoud auto

Onderhoud auto

Bij Autobedrijf T. van Rijn kunt u terecht voor onderhoud aan uw personenauto, bedrijfsauto, camper, oldtimer, aanhanger, caravan en nog veel meer.

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan uw auto eigenlijk in?

Het goed onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je in een veilige, betrouwbare auto blijft rijden. In een onderhoudsbeurt wordt je auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Die punten worden specifiek voor jouw auto voorgeschreven door je autofabrikant, net als het onderhoudsinterval. Voor nieuwere auto's wordt een onderhoudsbeurt ook wel gepland op basis van je rijgedrag. Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Wat is mogelijk aanvullend onderhoud in een beurt?

De onderhoudsbeurt bestaat uit een basis check en mogelijk aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Aanvullend onderhoud betekent het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, controleren en vervangen van de distributieriem. Tijdens de onderhoudsbeurt stellen wij vast welke aanvullendwerkzaamheden nodig zijn. Hierover informeren wij u altijd vooraf.

Wat als ik geen onderhoudsbeurt laat uitvoeren?

De basis onderhoudsbeurt (jaarlijks of tweejaarlijks), volgens de voorschriften van uw autofabrikant, is belangrijk omdat uw auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen.

Onderhoud auto
Onderhoud auto

T. van Rijn is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud aan elk merk auto. Wij hebben vakbekwaam personeel en de modernste apparatuur.

APK keuring
APK-keuring

Als RDW-erkend keuringstation doen wij al ruim 15 jaar keuringen aan personenauto's, bedrijfsauto's, campers, trucks en oldtimers.

Zomerbanden
Zomerbanden

Wij kunnen u een scherpe prijs aanbieden voor de aanschaf van nieuwe banden, opslag van uw zomerbanden en de montage hiervan.

Showroom

Telefoon
035-6560429
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 en Za 9.00-15.00 uur

Werkplaats

Telefoon
035-6562253
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 uur