Autobedrijf T. van Rijn

Cleaning

Voor het reinigen van het interieur en exterieur van uw auto, camper, truck of bijzonder object
Autobedrijf T. van Rijn

Poetsen, dat is wat we ook doen bij Autobedrijf T. van Rijn. En dat doen we goed, al zeggen we het zelf. Rij maar eens langs, we helpen u graag verder.

We reinigen het interieur en exterieur van uw auto, camper, truck of bijzonder object. Lees hieronder meer

Cleaning interieur

Lederen bekleding
Lederen bekleding

Uw lederen bekleding weer fris en teruggebracht naar die mooie, matte look? Autobedrijf T. van Rijn reinigt uw interieur professioneel en brengt een beschermende balsem aan.

Het leer van uw bekleding wordt weer mooi egaal op kleur gebracht. Ook goed om te weten: houdt u van die typische geur van leer in de auto? Met een speciale behandeling is het mogelijk om dat geurtje weer helemaal op te halen.

Stoffen bekleding
Stoffen bekleding

Stof, haartjes, hardnekkige vlekken of lelijke kringen: er is geen spoor meer van te bekennen nadat de stoffen bekleding van uw auto is gereinigd.

Autobedrijf T. van Rijn maakt gebruik van professionele, multifunctionele stofzuigers, waardoor de binnenkant van uw auto volledig vrij van vuil wordt. Na het stofzuigen zullen we de bekleding ook voor u shamporellen. Resultaat: een extra fris interieur waarmee u weer een tijdje de weg op kunt.

Kunststof reconditioning
Kunststof reconditioning

Kunststof weer krasvrij
Kunststof delen van uw auto zijn vaak gevoelig voor krassen en verwering. Wij maken deze delen weer netjes voor u.

Zelfs diepe krassen kunnen wij repareren, het eindresultaat is verbluffend!

Stoomreiniging
Stoomreiniging

Goed voor het milieu én voor uw interieur: bij een reiniging met stoom komen geen chemicaliën kijken, maar worden de bacteriën wel gedood.

Bij Autobedrijf T. van Rijn vinden we het belangrijk om te werken met behandelingen die zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu. De stoomreiniging is hier een uitstekend voorbeeld van. Vieze geurtjes verdwijnen en de bekleding oogt weer als nieuw.

Duurzaam impregneren
Duurzaam impregneren

Een fris gereinigd interieur wilt u natuurlijk zo lang mogelijk netjes houden. Tip: u kunt het interieur na de reiniging door ons laten impregneren.

Impregneren betekent dat we een beschermend laagje voor u aanbrengen, waardoor de cabriokap tot wel een half jaar vuilafstotend blijft. Zo heeft u langer plezier van de schone kap en minder onderhoud: een duurzame keuze dus. Voor de bekleding van de auto is impregneren ook een optie. Hiermee blijft het interieur voor een langere periode vrij van vuil.

Ozonbehandeling
Ozonbehandeling

Tegen vieze geurtjes
Het komt voor dat er na het reinigen van het interieur een vies geurtje in de auto blijft hangen. Gelukkig is er een manier om dat te verhelpen: onze ozonbehandeling.

Hardnekkige geurtjes kunnen worden veroorzaakt door etensresten die bijvoorbeeld langere tijd onder de stoel hebben gelegen, of omdat er misschien veel in de auto is gerookt. Autobedrijf T. van Rijn heeft een milieuvriendelijke methode om dit soort geurtjes te laten verdwijnen. Met de ozonbehandeling wordt de onaangename lucht uit de auto gezogen en vervangen door een neutrale, schone lucht.

Cleaning exterieur

Complete wasbeurt
Complete wasbeurt

De velgen, motorruimtes, deuren, ramen, maar ook die vervelende groene aanslag: bij Autobedrijf T. van Rijn pakken we de wasbeurt van uw auto grondig aan.

We reinigen met oog voor detail en passen daarvoor onder andere een hogedrukreiniging met warm water toe. Met een blinkend schoon resultaat.

Complete poetsbeurt
Complete poetsbeurt

Polijsten en waxen
Fijn hoor, zo’n schone auto, maar wij zijn stiekem pas écht tevreden als de auto showroomwaardig op de oprit staat te shinen. Geen verrassing natuurlijk: poetsen is onze specialiteit.

Met onze poetsmachine verwijderen we krasjes en laten we dof geworden lak weer prachtig glanzen. Daarna brengen we een speciaal waxlaagje op de lak aan, die deze glans drie tot vier maanden beschermt tegen verwering.

WaxGuard lakverzegeling
WaxGuard lakverzegeling

Voor echte poetsers zoals wij gaat geen stap te ver. Na de complete poetsbeurt kunnen we er ook nog voor zorgen dat de lak langdurig blijft glanzen.

Met onze WaxGuard lakverzegeling blijft de showroomglans op uw lak geen vier maanden, maar tot wel twee jaar gegarandeerd. De verzegeling geeft de lak een hogere en diepere glans en beschermt in extreme mate tegen vuil en weersinvloeden.

Totaal poetspakket
Totaal poetspakket

Reconditioning
Bij Autobedrijf T. van Rijn worden we heel blij van schone auto’s. En daarom pakken we met liefde de complete auto voor u aan. Van binnen én van buiten.

We reinigen het interieur, verwijderen vlekken van de bekleding, maken de motorruimtes schoon, en wassen de buitenkant. Als finishing touch geven we de auto natuurlijk een flinke poetsbeurt om krasjes en doffe plekken te verwijderen. Een glanzend en fris resultaat.

Cleaning specials

Boot
Boot

Het voorjaar is dé tijd om uw boot een goede schoonmaakbeurt te geven. We adviseren of helpen u hier graag mee.

Zowel het interieur als de buitenkant van uw boot kan na maanden in de stalling wel een grondige reiniging gebruiken. We kunnen u uitgebreid adviseren over een optimale bescherming van het interieur en het exterieur tegen de omstandigheden op het water. We helpen u graag, of nemen de totale reiniging voor u uit handen. Net wat u wilt.

Bestelbus/truck
Bestelbus/truck

Bestelbusjes en trucks zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dus geen overbodige luxe om die goed te onderhouden.

Autobedrijf T. van Rijn reinigt en poetst uw bestelbusje tot in de puntjes. Ook zijn we gespecialiseerd in het polijsten van aluminium, zodat vrachtwagens er weer uitzien om door een ringetje te halen.

Caravan/camper
Caravan/camper

Een caravan of camper is een kostbaar bezit. En dat bezit vraagt om veel liefde en onderhoud.

Misschien kijkt u al jaren tegen een vlek of kring aan in de bekleding. Of heeft uw camper krasjes die u niet meer wegkrijgt. Met dat soort problemen helpen wij u graag. Maar ook voor een complete reiniging van het interieur en van de buitenkant bent u bij ons aan het juiste adres. Na een grote beurt bent u weer helemaal klaar voor de reis.

Koplampen polijsten
Koplampen polijsten

Van chique wagen tot goedkope auto: elk voertuig krijgt na verloop van tijd een doffe laag over de koplampen. Maar gelukkig bestaan er technieken om dat probleem te verhelpen.

We zijn natuurlijk gek op de zon, maar kennen ook een nadeel: de uv-straling beschadigt de kunststof kap van de koplamp. Na verloop van tijd wordt de koplamp doffer en is het mogelijk dat de lichtsterkte niet meer voldoende is om door de APK te komen. Bij Autobedrijf T. van Rijn kunnen we de koplampen polijsten en restaureren. Daarnaast kunnen we nog een extra laag aanbrengen om de koplampen tegen de invloed van de zon te beschermen.

Aluminium polijsten
Aluminium polijsten

Het reinigen en polijsten van aluminium is een vak apart. Van vrachtwagens tot vliegtuigonderdelen: wij weten hoe we het aluminium weer mooi blank en glanzend kunnen krijgen.

Het polijsten van het aluminium van uw vrachtwagen is niet alleen onderhoud, maar ook behoud van uw waardevolle bezit. Nadat wij het aluminium hebben behandeld, kan de vrachtwagen weer als nieuw de weg op. Maar we polijsten niet alleen aluminium op vrachtwagens, we kunnen alle soort aluminium terugbrengen in originele staat.

Cabriokappen reinigen
Cabriokappen reinigen

Een fris gereinigde cabriokap wilt u natuurlijk zo lang mogelijk netjes houden. Tip: u kunt de kap na de reiniging door ons laten impregneren.

Impregneren betekent dat we een beschermend laagje voor u aanbrengen, waardoor de cabriokap tot wel een half jaar vuilafstotend blijft. Zo heeft u langer plezier van de schone kap en minder onderhoud: een duurzame keuze dus.

Showroom

Telefoon
035-6560429
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 en Za 9.00-15.00 uur

Werkplaats

Telefoon
035-6562253
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 uur