Autobedrijf T. van Rijn

Truck / vrachtwagen

Voor onderhoud en reparatie aan uw truck
Autobedrijf T. van Rijn

Bij Autobedrijf T. van Rijn kunt u terecht voor onderhoud aan uw truck. Wij zijn een erkend APK keuringsstation (APK I en II).

Met ons bedrijf hechten wij veel waarde aan het begrip 'service'. Dit vinden wij heel belangrijk en we hebben dan ook als motto 'als er een probleem is, is er ook een oplossing'. Een eigen pechhulp service en de inzet van leenauto's is hiervan een logisch vervolg. Verder hebben wij een eigen haal- en brengservice, airco service, autoruit service, banden service (o.a. winter en zomer) en schadeherstel.

Onderhoud

T. van Rijn is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud aan elk merk truck. We hebben vakbekwaam personeel en werken met de modernste apparatuur.

Ophaalservice

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw truck af te halen en/of te brengen naar elke willekeurige locatie in binnen- en buitenland. Wij beschikken daarvoor over verschillende geschikte voertuigen.

Tachograafkeuring

Autobedrijf T. van Rijn is door het RDW gecertificeerd voor de tachograafkeuring. Zowel analoog als digitaal. Maak voor de keuring nu een afspraak met ons.

Laadklepkeuring

Autobedrijf T. van Rijn heeft een LPK Keurmerk, dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd. Maak voor de jaarlijkse keuring nu een afspraak met ons.

Cleaning

Poetsen, dat is wat we ook doen bij Autobedrijf T. van Rijn. En dat doen we goed, al zeggen we het zelf. Rij maar eens langs, we helpen u graag verder. We reinigen het interieur en exterieur van uw truck.

Showroom

Telefoon
035-6560429
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 en Za 9.00-15.00 uur

Werkplaats

Telefoon
035-6562253
Openingstijden
Ma t/m Vr 8.30-17.30 uur